ANA SAYFA
KURUMSAL

KURUMSAL

LÜKS VE KALİTEYİ BİR ARAYA GETİRİYORUZ

Met Motors ekibi, otomobil sektöründeki köklü deneyimleri ile size araç alım satımında en iyi rehberliği sunar. Araçlara dair geniş bilgi birikimimizle, sizin için en uygun seçenekleri bulmanıza yardımcı oluyoruz. Her müşterimiz bizim için önemlidir. Sizin ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilmiş hizmet sunarak, Met Motors deneyiminin farkını yaşayacaksınız.

Değerinde Alım & Satım

100%

Güvenilir Hizmet

100%

DETAYLAR ÖNEMLİDİR

KUSURSUZ BAKIM

Satılan araçlarımızın tüm bakımları yapılarak satılmaktadır. Her adımda müşteri memnuniyetini önemsiyor ve marka değerimizi koruyoruz.

ARAÇ KONTROLÜ

Araçlarınızı gerçek değerlerinde alıyoruz. Aldığımız araçları kontrol ederek müşterilerimize en iyi fiyatları sunuyoruz.

HIZLI & KOLAY

Met Motors olarak, işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde tamamlamanıza yardımcı oluyoruz. Süreci en kısa sürede tamamlıyoruz.

Lüksü Yeniden Tanımlıyoruz

ÇALIŞMA AŞAMALARIMIZ

Güvenilir hizmet sunmanın yanı sıra kaliteden asla ödün vermiyoruz. Her aşamada yüksek müşteri memnuniyeti sağlayarak uzun vadeli ilişkiler kuruyoruz.

01

RANDEVU OLUŞTUR

Sizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Online randevu formunu doldurarak ya da bizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

02

PROFESYONEL DANIŞMANLIK

Uzman ekibimiz, araç değişimi konusundaki her adımda size rehberlik ediyor. Hangi aracın sizin için en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı oluyoruz.

03

ARACINI TESLİM AL

Aracınızı en kısa sürede size teslim ediyoruz. Müşterilerimize şeffaf, güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmak için buradayız.

04

YÜKSEK MEMNUNİYET

Aracınızı tüm bakımları yapılmış ve kusursuz bir halde size teslim ederek yüksek memnuniyet sağlıyoruz. Önceliğimiz memnuniyetinizdir.

Araç Alım ve satımda Güvenin ADresi

Araçlarınızın gerçek değerini bilmek önemlidir. Biz, araçlarınızın piyasa değerini dikkate alarak size en iyi teklifi sunuyoruz.